STRÁNKA PŘESMĚROVÁNA NA:

ROMAN KRÁSA.EU

Listopadové ohlédnutí

27.11.2010 17:37

Listopad nám sice ještě nekončí, ale už tu máme další měsíční shrnutí a ohlédnutí se za tím, co se na stránkách za těch zhruba 30 dní změnilo. Tak za prvé jste si zajisté všimli, že jsme prošli změnou vzhledu, konečně v nás současná podoba může alespoň trochu probouzet zimní atmosféru. Navíc se nám menu přestěhovalo do vrchní vrstvy a my tak opět získali více prostoru a schopnosti se na stránkách vyznat. Přibylo několik nových záznamů do deníku života. Ale hlavně nové recenze. Pokud jste je nesledovali, přináším vám seznam těch, které se tady objevily (přibyly také záznamy z knih, které jsem četl před lety jako dítě, a z nichž mám pouze dějovou strukturu), tak tedy, tady jsou.

Drákula - Bram Stoker (pouze děj)

Krysy - James Herbert (pouze děj)

Strážci apokalypsy - Robert Ludlum

Série Indiana Jones (pouze děj)

Série Jason Dark (pouze děj)

Série Mark Stone (pouze děj)

Poldík Rumař - Vítězslav Hálek

Kuře melancholik - Josef Karel Šlejhar

Bílá nemoc - Karel Čapek

Den D - David Howarth (jen děj)

Currahee: Křičící orel v Normandii - Donald R. Burgett (jen děj)

Pád Francie - Edwin P.Hoyt (jen děj)

...A bude hůř - Jan Pelc

Žert - Milan Kundera

to je asi vše, co se knižních recenzí týče. Myslím, že listopad byl na ně poměrně plodné období. Filmových recenzí příliš nepřibylo, ale hlavně bych rád vyzdvihl: Remember me (Nezapomeň na mě) , které mě vážně hodně zaujalo.

Děkuji Vám všem za vašiúčast, za to, že navštěvujete mé stránky, i za to, že si odsud snad sem tam něco odnesete. Teď jen doufám, že prosinec bude ještě daleko plodnější, a další shrnutí přinesu nejspíš během vánočních svátků....těště se na vánoční přání a prozatím přeji klid při nakupování vánočních dárků :D

Share |