STRÁNKA PŘESMĚROVÁNA NA:

ROMAN KRÁSA.EU

rok 2010 na romankrasa.webnode.cz

31.12.2009 15:49
 

Nový rok je nadosah a je pomalu načase popřemýšlet nad tím,co si slibuji od roku příštího. Letošek byl v mnoha věcech úspěšný. Podařilo se mi vytvořit nové webové stránky, které svou návštěvností předstihli dnes již neexistujícíc stránky element6.webnode.cz.

pro pořádek a představu je níže přiložený obrázek, představující návštěvnost za uplynulý téměř půl roku existence těchto stránek.

 

Jak tedy sami vidíte. Letošní půlrok byl na Mých stránkách poměrně úspěšný. Návštěvnost stoupala a je to právě Vaše zásluha, že se stránkám takto daří. Od příštího roku si slibuji něco podobného. Věřím a doufám, že se více "rozjedou" diskuze u přiložených článků a recenzí.

A o jaké recenze by tak asi mělo jít? Jen na okraj mohu zmínit několik titulů, na které se chystám.

Z filmů to budou tyto "skvosty": Báthory, Avatar; Distrikt; Twilight: Nový měsíc; Star Trek...Ale také nějaké starší věci: Moje sestra vlkodlak 1,2,3. Titanik; více pohádek pro děti a seriálové recenze

U knih se můžete těšit na širokou nabídkou titulů, jako jsou: Stephen King: Pytel kostí, Blaze, Temná věž, zelená míle, pavučina snů

ale samozřejmě také přibude mnohem více autorů: R. Fulghum: Od začátku do konce; Možná...možná ne

V. Vančura - Markéta Lazarová; Více knih od Remarqua. Něco málo Hemingwaye. Více klasiky ale také novinek

Zapomenout také nesmím na kategorii Zajímavosti, která nám letos vznikla, a v níž prozatím mnoha "zajímavostí" není. Za tuto chybu se omlouvám, ale věřím, že ji napravím. Chystám se na informace o více nemocích. Zajímavosti o státech světa a z vesmíru. Mohu snad jen prozradit, že na řadu přijde historie a význam reklamy; informace o druhé světové válce, roce 2012 a Satanská bible, která se zařadí bok po bohu dalším vzácným knihám vedle Bible a koránu.

To je nejspíš vše, co jsem chtěl říci a nakonec napíšu pouze

DÍKY

 

Share |