STRÁNKA PŘESMĚROVÁNA NA:

ROMAN KRÁSA.EU

Webová prezentace byla spuštěna

04.08.2009 18:04

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace.

Na těchto stránkách mne nyní najdete. Stránky element6.webnode.cz ještě nějakou tu dobu poběží, ale nečekejte jejich další vývoj - ten se bude uskutečňovat na stránkách romankrasa.webnode.cz/, kde najdete vše, na co jste doposud byli zvyklí na stránkách elementu6.

Proč stránky romankrasa.webnode.cz/ vznikli? Ptáte se správně. Vzhledem k tomu, že tohle má být má osobní stránka, tedy jakási má prezentace sebe sama na internetu, pak název stránky neodpovídal mým plánům. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl vytvořit stránky shodné, avšak s pozměněným názvem, designem. Obsah zůstává stejný a do budoucna v mnohém předčí stránky stávající.

Stránky elementu zůstanou v této nezměněné podobě do konce srpna, pouze na začátku každého článku napíši odkaz na stránky nové a žádné nové články zde již vznikat nebudou. Ty nové si budete moci přečíst na mé nové osobní stránce.

Poté poběží měsíční odpočítávání, kdy všechny texty ze stránek elementu zmizí a místo nich najdete pouze přesměrování na stejný článek na stránce romankrasa.webnode.cz/. A k 1.11.2009 stránky elementu zaniknou.

Ty z Vás, kteří tedy byli zvyklí navštěvovat stránky elementu, prosím, abyste i svým známým a přátelům dali vědět o vzniku nové stránky. Děkuji Vám všem za pochopení.

romankrasa.webnode.cz/

Share |